Zamieszczone przez crys7
Gdzie dorobić kluczyk scyzryk sląsk
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Enriquezjakieś 3.000 w ASO. Podobno moduł komfortu trzeba wymienić. Puki co szukam dalej.
Jutro podjadę do polecanego na paskowym forum miszcza z Łodzi, bo mam po drodze
Może coś wymyśli.[center:a5df0a9dad]
[/center:a5df0a9dad]
Komentarz
-
-
Pytałem się w ASO. W przypadku MINTa trzeba chyba jednak zmienić moduł. Ja mam zwykły chamski kluczyk, nawet bez lampki. Do tego dołożony alarm przez dilera. I wszystko pięknie, tyle że nie ma chętnego co by to za 500 zrobił. Założenia takie:
1. Kuczyk scyzoryk
2. Ma się otwierać i zamykać z przycisków na scyzoryku
3. Ma się dać odpalić na scyzoryku
4. Ma się uzbrajać alarm przy zamykaniu ze scyzoryka (choć w sumie warunek nie konieczny... po co komu alarm w dzisiejszych czasach)Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
I ja się spóźniłem bo auto zamrożone zanim zdążyłem domówić za 500 scyzoryka.
W mincie nie ma modułu, diler mi zaproponował że dołoża gratis jakiś moduł i zepną go z centralnym tak żebym mógł z pilota otwierać auto, no ale to trochę jak w latach 80 tych.
Moja opcja jest taka, kupic na alledrogo obudowę do scyzoryka, obciąć oryginalny grot i włożyć go do obudowy, wydlubac pestkę od imo, włożyć do obudowy, wyjąć elektronikę z tego pilocika i ... no wiadomo włożyć do obudowy...
Jak ktoś wie jaka obudowa będzie pasować to poproszę o info. Takie obudowy są po 200 pln.
Komentarz
-
-
Byłem dzisaj u dorabiacza na Teofilowie. Miał trochę scyzoryków do VW, Audi. Mojego nie byl w stanie dorobić, bo nie miał do tego sprzętu. Stwierdził, że potrzebne są jakieś 2 kody, których nie może zczytać tym swoim sprzętem i odesłał mnie do innego gościa, tym razem w okolice ABC, koło Bałuckiego. Zobaczymy. Co do Alarmu to oczywiście nie ma problemu, bo skoro centralny działa to moduł komfortu to obsługuje, więc ASO bzdury gada. Kluczyk u niego kosztował 400 PLN.
[ Dodano: Sro 28 Paź, 09 21:12 ]
se@l, cały pilot do scyzoryka to chyba ze 40 PLN, więc spoko.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz